Tekenwerk digitaliseren

tekenwerk digitaliseren

Dat tekeningen digitaal worden gemaakt is in de moderne tijd heel gewoon. Maar in het verleden is veel alleen op papier uitgewerkt omdat digitaal nog niet voor handen was, of nog niet werd gebruikt.

Tekenservice.com kan het omzetten van dit soort tekeningen naar digitale versies voor u verzorgen.
Vaak zijn van de oudere objecten geen digitale tekeningen aanwezig. De papieren exemplaren hiervan dreigen, vooral na intensief gebruik, op termijn onleesbaar te worden en te vergaan.
Soms komt het ook voor dat de tekeningen in het verleden wel digitaal zijn gemaakt maar dat de bestanden hiervan niet meer ter beschikking zijn. Ook dan kunnen wij de papieren exemplaren voor u omzetten naar nieuwe digitale versies.

Bij het omzetten van tekeningen naar een digitale uitvoering kunnen we direct de eventuele wijzigingen en revisies meenemen, zodat de nieuwe digitale tekeningen weer een up-to-date basis vormen voor de toekomst.

Indien u een grote hoeveelheid tekenwerk te digitaliseren heeft waar geen tijdsdruk op staat, dan kunnen we voor deze opdrachten speciale tarieven afspreken. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Terug